Veelgestelde vragen rondom het solliciteren

Nee, wij nemen vanwege privacy redenen geen (open) sollicitaties aan die aan ons zijn verzonden via de e-mail. Het is alleen mogelijk om een open sollicitatie te versturen als hiertoe een uitnodiging staat op de website. Op dit moment nodigen we bijvoorbeeld wel verpleegkundigen uit om een open sollicitatie te sturen via onze website.
Momenteel is dit niet mogelijk. Mocht dit wel weer zo zijn dan melden wij dat op onze website. Voor meer informatie over dit traject kun je op de website van deRotterdamseZorg kijken.
Nee, zonder dat je in het bezit bent van het diploma Helpende Zorg en Welzijn is het niet mogelijk om te werken als helpende. Dit kan dus ook niet als je een andere (zorg) opleiding hebt gedaan op mbo niveau 2.
Het Maasstad Ziekenhuis biedt geen opleiding aan tot verpleegkundige vanaf het eerste leerjaar. Deze opleiding wordt wel aangeboden door het Albeda College en het Hoornbeeck College. Wel bieden wij de opleiding aan tot verpleegkundige nadat je 2 jaar naar school bent geweest (mbo-verpleegkundige BBL) of nadat je jouw diploma Verzorgende IG (VIG) hebt behaald. Kijk op onze website voor deze vacatures.

Overige vragen

Wanneer er voor jou momenteel geen passende vacature online staat, kun je je aanmelden voor een jobalert. Door je hiervoor aan te melden word je op de hoogte gehouden van vacatures die voor jou relevant kunnen zijn. Dit kun je aangeven doormiddel van zoekcriteria. Zodra er voor jou een relevante vacature online staat, ontvang je van ons een e-mail.
Je kunt afmelden voor een jobalert via de button onderaan iedere e-mail die je van ons ontvangt. Door hier op te klikken, kun je aangeven dat je deze e-mails niet meer te willen ontvangen.
Staat je vraag er niet bij?

Stuur ons een e-mail
werkenbij@maasstadziekenhuis.nl