OK & Anesthesie


Maak jij deel uit van ons operatieteam?
Wil jij het beste uit jezelf halen in een groot OK-complex? Wil je werken in een topklinisch ziekenhuis waar acute zorg een speerpunt is? En waar je de meest geavanceerde apparatuur tegenkomt? Neem dan eens contact met ons op.

Boven
alles
Rotterdams

OK & Anesthesie


Maak jij deel uit van ons operatieteam?
Wil jij het beste uit jezelf halen in een groot OK-complex? Wil je werken in een topklinisch ziekenhuis waar acute zorg een speerpunt is? En waar je de meest geavanceerde apparatuur tegenkomt? Neem dan eens contact met ons op.

Een dynamisch complex

Ons operatiekamercomplex is groot, met 12 OK’s, waarvan 1 op de dagbehandeling en 1 op het Brandwondencentrum. Jaarlijks opereren we zo’n 18.000 patiënten. Omdat we op sommige gebieden, zoals prostaatoperaties, een leidend centrum zijn, komen patiënten vanuit veel andere ziekenhuizen naar ons voor een operatie. Daarnaast zijn we hét acute centrum op Zuid. Dat betekent dat je ook veel ongeplande operaties tegenkomt. Geen dag is hetzelfde.

State-of-the-art apparatuur

In onze OK’s kom je de meest geavanceerde hi-tech apparatuur tegen. Zo hebben we twee Da Vinci-robots, die vooral worden ingezet voor prostaat- en whipple-operaties. Van jou als operatieassistent of anesthesiemedewerker vraagt dit om extra skills. Verder hebben we een hybride OK voor vaatchirurgie, die dit jaar helemaal vernieuwd wordt.

Een hecht team

Als teamwerk ergens belangrijk is, dan is het wel op de OK. Om de hoogste kwaliteit zorg te leveren, moet je op elkaars professionaliteit kunnen vertrouwen. We zijn niet bang om elkaar ergens op aan te spreken. En we vinden het evenmin erg om ergens op aangesproken te worden. Ook onze chirurgen horen liever jouw ongezouten mening dan ja en amen.

Blijven groeien

Wij vinden je ontwikkeling heel belangrijk. Zo zijn er veel opleidingen en cursussen die je kunt volgen, onder meer aan onze eigen Maasstad Academie. Je kunt deelnemen aan verschillende projectgroepen of je specialiseren tot vakspecialist. En zijn er bepaalde soorten operaties die je liever doet dan andere, dan houden we daar rekening mee.

Operatieassistent

Of je nu in de omloop staat of aan tafel, als operatieassistent ben je een belangrijk onderdeel van een operatieteam. Je collega’s op de OK, Recovery en Anesthesiologie rekenen op jouw professionaliteit.

Heb je nog geen diploma? Ook dan ben je welkom. Eén keer per jaar starten we met een opleiding tot operatieassistent.

Bekijk vacatures

Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker maak je niet alleen deel uit van ons operatieteam, maar ook van het reanimatie- en het pijnteam. Je werkt samen met ongeveer 25 anesthesiemedewerkers en bijna 20 anesthesiologen. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien. Zo is het regelmatig mogelijk om een opleiding te volgen tot sedatiepraktijkspecialist. Ook hebben we een contract met defensie. Dit geeft je de mogelijkheid om na een gedegen opleiding ingezet te worden als militair voor vredesmissies.

Heb je nog geen diploma? Ook dan ben je welkom. Eén keer per jaar starten we met een opleiding tot anesthesiemedewerker.

Bekijk vacatures

Recovery verpleegkundige

Als recovery verpleegkundige heb je misschien wel de meest specialistische taak in ons operatieteam. Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en een hele goede klinische blik. Daarmee zorg jij ervoor dat patiënten na een operatie goed aan hun herstel kunnen beginnen.

Onze Recovery heeft 15 recovery-bedden en 10 holding-bedden op de operatieafdeling. En op de dagbehandeling nog eens 6 recovery-bedden en 5 holding-bedden. Daarnaast verleen je als recovery verpleegkundige ook nog postoperatieve zorg op het Brandwondencentrum.
Heb je nog geen diploma? Ook dan ben je welkom. Meerdere keren per jaar starten we met een opleiding tot recovery verpleegkundige.

Bekijk vacatures

Vacatures OK & Anesthesie

Anesthesiemedewerker (27-36 uur)

  • 27 uur
  • Reageren kan tot 31-12-2020

Operatieassistent in opleiding

  • 36 uur
  • Reageren kan tot 30-09-2020

Recoveryverpleegkundige (18-36 uur)

  • 18 uur
  • Reageren kan tot 31-12-2020

Verhalen van collega's

...

Cock
Recoveryverpleegkundige

Juist die combinatie van hoogwaardige techniek, complexe en snelle patiëntenzorg, maken dit werk zo leuk.

Lees het verhaal
...

Sascha
Anesthesiemedewerker

Je moet een teamplayer zijn maar ook heel goed zelfstandig kunnen werken.

Lees het verhaal
...

Lisa
Anesthesiemedewerker

Je bent de ogen en oren van de anesthesioloog.

Lees het verhaal

69

Vacatures

251

Medisch Specialisten

182

Artsen in opleiding

3175

Werknemers