Gespecialiseerd verplegend


Kom jij ons verpleegkundig team versterken?
Het Maasstad is een breed, topklinisch ziekenhuis. Als gespecialiseerd verpleegkundige kun je bij ons verschillende kanten op. Je krijgt alle kansen om je vakmanschap en verpleegkundig leiderschap verder te ontwikkelen. Iets voor jou?

Boven
alles
Rotterdams

Gespecialiseerd verplegend


Kom jij ons verpleegkundig team versterken?
Het Maasstad is een breed, topklinisch ziekenhuis. Als gespecialiseerd verpleegkundige kun je bij ons verschillende kanten op. Je krijgt alle kansen om je vakmanschap en verpleegkundig leiderschap verder te ontwikkelen. Iets voor jou?

Toonaangevend op veel gebieden

Het Maasstad is een breed ziekenhuis. Je ziet hier mensen met allerhande ziektebeelden, van eenvoudig tot complex. Uit alle delen van de stad en de ruime omgeving. Van neonatologie tot geriatrie. Op veel gebieden zijn we toonaangevend. Zo zijn ons Brandwondencentrum en Prostaatcentrum uniek in de regio. En zijn we heel goed in onder meer de behandeling van morbide obesitas.

Doorgroeien

Voor gespecialiseerd verpleegkundigen zijn er meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden. Binnen én buiten je eigen afdeling. Bij bepaalde afdelingen kun je rouleren.

Kennis opdoen én delen

We zijn een echt opleidingsziekenhuis. En dat merk je. We geven je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en bieden veel cursussen en opleidingen. En als ervaren verpleegkundige deel jij je kennis met collega’s die het vak nog moeten leren.

Een topklinisch netwerk

We maken deel uit van Santeon, een samenwerkingsverband van 7 topklinische ziekenhuizen. Deze ziekenhuizen delen kennis met elkaar en stimuleren ontwikkeling. Eens per twee jaar kun je het Santeon Congres bezoeken, er zijn gezamenlijke opleidingsprogramma’s en soms kun je een kijkje nemen in een ander Santeon ziekenhuis. Ook looft Santeon jaarlijks een prijs uit voor het beste verpleegkundige onderzoek.

Onderzoek

Onderzoek speelt een belangrijke rol in het Maasstad Ziekenhuis. Als gespecialiseerd verpleegkundige werk je regelmatig samen met arts-onderzoekers. Maar we stimuleren ook verpleegkundig onderzoek. Dus heb je wetenschappelijke ambities, dan zit je bij ons gebeiteld.

Steeds beter worden
We werken volgens de Value-Based Healthcare-methode. Een proces om de waarde van de zorg voor de patiënt steeds groter te maken. We kijken continu hoe we ons werk beter kunnen doen. Als verpleegkundige heb je een belangrijke inbreng in dit proces. In zo’n omgeving kun jij je verpleegkundig leiderschap optimaal ontwikkelen.

Echt Rotterdams

We zijn een echt Rotterdams ziekenhuis. Aanpakken zit in onze vezels. Geef ons een probleem en we stropen samen de mouwen op. We zijn niet bang om elkaar ergens op aan te spreken. Onze artsen horen liever jouw ongezouten mening dan ja en amen.

Bekijk vacatures

Dialyseverpleegkundige

Het Dialysecentrum is één van onze topklinische afdelingen. We bestaan 65 jaar en zijn daarmee het oudste dialysecentrum van Nederland. Met een team van 75 collega’s verrichten we diverse nierfunctie-vervangende therapieën bij patiënten in het ziekenhuis en op de locaties Spijkenisse Medisch Centrum en vakantiepark Cape Helius. We hebben diepgaande expertise op het gebied van hemodiafiltratie, plasmaferese, en peritoneale dialyse (CAPD en APD). Deze deskundigheid voeren wij ook uit op onze IC-units. We begeleiden al jaren patiënten die thuis hemodialyse ondergaan.

Als dialyseverpleegkundige bouw je met je patiënten een langdurige zorgrelatie op. Naast hartverwarmende gesprekken, word je ook geconfronteerd met psychosociale zorgvragen en verpleegproblemen. Met jouw inlevingsvermogen en optimistische insteek weet je een positieve sfeer te scheppen en mensen goed voor te lichten.
Kwaliteitsverbetering is een speerpunt van de afdeling. Jouw inbreng en positieve bijdragen zijn van het grootste belang.

Bekijk vacatures

Kinderoncologieverpleegkundige

Voor de Shared Care Oncologie samenwerking met het Prinses Maxima Centrum zoeken wij collega’s om ons kinderoncologieteam uit te breiden. In het kinderoncologie team werk je met 2 kinderartsen oncologie, 10 kinderoncologieverpleegkundigen, een nurse practitioner en diverse ondersteunende functies samen. Daarbij pas jij als ervaren, enthousiaste kinderoncologieverpleegkundige. Met vakinhoudelijke kennis over kinderoncologie en het werken met cytostatica. Je kunt ons inspireren met al jouw kennis en kunde. En bent ook nog stressbestendig genoeg om acute zorg te verlenen. Natuurlijk betrek je ouders/verzorgers nauw bij de verpleegkundige behandeling van hun zoon of dochter. We werken samen met diverse disciplines, zoals verpleegkundig specialisten, kinderartsen, fysiotherapeuten, lactatiekundigen, pedagogisch hulpverleners en afdelingssecretaressen. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen, klinische lessen volgen en symposia bijwonen.

Spreekt dit jou aan? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je via de flexpool wilt werken, ben je van harte welkom.

Bekijk vacatures

Kinderverpleegkundige

Als kinderverpleegkundige op de afdeling Kindergeneeskunde heb je veel uitdagende taken. Er zijn kinderen met veel verschillende aandoeningen bij ons opgenomen. Daarbij kun je denken aan kinderdiabetes en kinderoncologie. Je betrekt hun ouders of verzorgers bij de behandeling want ook voor hen is het natuurlijk spannend. Nauw samenwerken met veel disciplines maakt jouw werk extra leuk. Dit kunnen verpleegkundig specialisten, kinderartsen, fysiotherapeuten of pedagogisch hulpverleners zijn.

Vind je het leuk om mee te denken over hoe de verpleegkundige zorg voor de kids nog beter kan? En ben je stressbestendig genoeg om acute zorg te verlenen? Bekijk dan de vacature. Ook als je ons flexpool wilt versterken, ben je van harte welkom.

Bekijk vacatures

Obstetrieverpleegkundige

In Geboortehuis Maas kunnen zwangere vrouwen zonder medische indicatie en onder begeleiding van de eigen verloskundige en een kraamverzorgende in het Maasstad Ziekenhuis bevallen. Mocht het nodig zijn, dan sta jij als obstetrieverpleegkundige klaar om medische zorg te verlenen aan moeder en kind. Andere vrouwen worden direct doorgestuurd door de verloskundigenpraktijken uit de regio Rotterdam-Rijnmond. Naast de verloskamers van Geboortehuis Maas ben je inzetbaar op de afdeling Obstetrie en in de triage van onze Spoedeisende Hulp (SEH).

Als obstetrieverpleegkundige werk je in een enthousiast team waar veel aandacht is voor ontwikkeling. De focus ligt daarbij op gezinsgerichte zorg. In een multidisciplinair team werk je nauw samen met gynaecologen, (klinisch) verloskundigen, verpleegkundigen en kraamverzorgenden. Ook stem je veel af met de 1e en 2e lijnszorg, bijvoorbeeld bij het ontslag van een patiënt. Je gaat goed om met snel wisselende prioriteiten, calamiteiten en diverse zorginhoudelijke en sociale vraagstukken.

Bekijk vacatures

Brandwondencentrum

In ons ziekenhuis is één van de drie Nederlandse brandwondencentra gevestigd. We hebben 10 intensive care bedden en 10 high care bedden, een opnamekamer, een eigen OK, een dagbehandelingsunit en een brandwondenpolikliniek voor nazorg. Om het infectierisico te beperken, gelden in ons Brandwondencentrum strenge hygiënevoorschriften. De minimumtemperatuur is 24ºC en op een aantal kamers wordt maar liefst 20x per uur de lucht ververst.

De patiëntengroep is bijzonder divers. We zien mensen van alle leeftijden en achtergronden. Sommigen hebben extra aandacht nodig, bijvoorbeeld psychiatrische patiënten. Naast brandwonden, behandelen we ook andere aandoeningen, zoals meningokokkensepsis, toxische epidermale necrolyse, necrotiserende fasciitis en grote huidlaesies.

We zijn gespecialiseerd in de zorg voor de kinderen en werken intensief aan kindgerichte zorg. Een speelkamer en een speciale kinderbadkamer waar gebruik wordt gemaakt van bijvoorbeeld virtual reality, zijn hier onderdeel van.

Bekijk vacatures

Vacatures Gespecialiseerd verplegend

Dialyseverpleegkundige (24-36 uur)

 • Dialyse-centrum
 • 24 uur
 • Vacature sluit op 08-07-2019

Kinderverpleegkundige

 • Kinderafdeling
 • 36 uur

Oncologieverpleegkundige (24-36 uur)

 • Oncologie & Hematologie
 • 24 uur

Oncologieverpleegkundige afdeling Longziekten (24-36 uur)

 • Longafdeling
 • 24 uur
 • Vacature sluit op 24-07-2019

Verpleegkundig specialist, Wond Expertise Centrum (WEC) (32-36 uur)

 • Wondexpertisecentrum
 • 32 uur
 • Vacature sluit op 27-06-2019

Verpleegkundige Interventiecardiologie

 • Interventie Cardiologie
 • 24 uur

VS/ PA/ ANIOS Traumachirurgie- geriatrie

 • Chirurgie 3 Kortverblijf
 • 32 uur
 • Vacature sluit op 05-07-2019

80

Vacatures

217

Medisch Specialisten

172

Artsen in opleiding

3201

Werknemers