We zijn een Top Employer 2020!

06-02-2020
Delen

Het is nu officieel: we zijn een Top Employer! Als Maasstad Ziekenhuis hebben we het exclusieve en internationale keurmerk Top Employer 2020 gekregen in de categorie Cure & Care. Het Top Employers Institute in Amsterdam heeft de keurmerken op 6 februari uitgereikt aan 74 toonaangevende werkgevers, waaronder 8 ziekenhuizen. Het zijn allemaal organisaties die voldoen aan strenge criteria voor HR-beleid. Daarbij kun je denken aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, opleiding & ontwikkeling en vitaliteit. Zo kijken ze onder andere naar de opleidingen en doorgroeimogelijkheden die we jou als werknemer aanbieden. Persoonlijke aandacht voor medewerkers is ook een heel belangrijke. Alle andere Santeon ziekenhuizen hebben ook dit jaar het keurmerk Top Employer 2020 ontvangen. Voor ons ziekenhuis is het de eerste keer dat we mee hebben gedaan. Het Maasstad Ziekenhuis is als enig ziekenhuis in de regio Rotterdam gecertificeerd als Top Employer 2020.

“In het Maasstad Ziekenhuis werken we elke dag met ambitieuze en gedreven collega’s. We willen vooruit, voorop lopen en gaan richting resultaat. Het elke dag beter doen voor onze patiënten. Ons HR-beleid sluit daar nauw op aan. De certificering zien we als bevestiging dat we het goed doen. Met de feedback die we van het Top Employer Institute hebben ontvangen, gaan we het komend jaar mee aan de slag. Zo kunnen we het beter doen dan gisteren”, aldus Tanja Satoor de Rootas, HR-manager van het Maasstad Ziekenhuis.

Nieuwsgierig naar hoe het is om te werken voor een Top Employer ziekenhuis dat boven alles Rotterdams is? Lees hier dan de ervaringen van onze collega’s.

 

 

Niet alleen onze nieuwsitems zijn leuk om te lezen, maar ook onze vacatures!

vacatures