Carrièreswitch naar hbo verpleegkundige?

31-12-2019
Delen

Start in oktober 2020 jouw gratis leer/werk traject via deRotterdamseZorg

Altijd al in de zorg willen werken en nu de switch willen maken? Dan is dit je kans! Heb je een andere hbo of wo opleiding afgerond dan kun je in 2 jaar en 8 maanden verpleegkundige worden. Dit leer/werktraject start in oktober 2020 en is voor jou kosteloos. Het voortraject van twee maanden (de voorbereidende fase) start in mei.

 

Het Maasstad Ziekenhuis is één van de ziekenhuizen waarbij je voor 32-36 uur per week aan de slag kunt als verpleegkundige. Ben jij geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden voor één van de voorlichtingsbijeenkomsten op zaterdag 15 (10.00-12.30 uur) of woensdag 19 februari (19.00-21.30 uur) 2020. Deelname aan de voorlichtingsbijeenkomst is een verplicht onderdeel van het selectieproces. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst kun je jouw vragen stellen aan onder andere vertegenwoordigers van het Maasstad Ziekenhuis.

 

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomsten kan alleen via Miriam Maenhaut van deRotterdamseZorg door te mailen naar miriam.maenhaut@drz-projecten.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij deRotterdamseZorg via telefoonnummer 010 – 316 37 37,  of per mail via info@derotterdamsezorg.nl. Download voor meer informatie de brochure.

 

Download Brochure

 
 

Niet alleen onze nieuwsitems zijn leuk om te lezen, maar ook onze vacatures!

vacatures